Fietser gegrepen door wagen op rondpunt

De fietser werd op het rondpunt aangereden door een wagen.
Frank Eeckhout De fietser werd op het rondpunt aangereden door een wagen.
Op het rondpunt aan de Bijloke is donderdagavond een fietser aangereden door een wagen. De man werd met verwondingen aan het hoofd en de handen overgebracht naar het ziekenhuis.

De fietser kwam vanonder de spoorwegbrug de Arthur Gevaertlaan ingereden. Op het rondpunt werd hij gegrepen door een wagen die de Deinsbekestraat kwam uitgereden. De bestuurder van de wagen had de fietser niet opgemerkt en dacht dat hij voorrang van rechts had. Aan de vier straten die uitkomen op het rondpunt staan echter haaientanden waardoor de weggebruikers die zich op het rondpunt bevinden, voorrang hebben. Die verkeerssituatie op het rondpunt zorgt bij heel wat bestuurders voor verwarring.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Karel van Velzeke

    die elektrische fietsen zijn een gevaar op de weg, ze zijn daar voor je het weet ! met de moto moet je een kostuum van hier tot daar aan doen ,en je mag meestal toch maar 50/h rijden, die fietsen gaan 45/h en je mag er in je T-shirt op rijden ,ik begrijp dit niet ...