Culinair genieten tijdens Egmonttasting met elf lokale chefs

Met  11 lokale restaurants en 11 partners die op zondag de markt van Zottegem inpalmen, wordt deze vierde editie beslist weer een voltreffer.
Frank Eeckhout Met 11 lokale restaurants en 11 partners die op zondag de markt van Zottegem inpalmen, wordt deze vierde editie beslist weer een voltreffer.
Egmonttasting. Dat is culinair genieten op de Markt van Zottegem. Lokale restaurants en partners palmen op zondag 30 juni opnieuw de Markt in.

“Egmonttasting is een unieke kans om mensen te laten proeven van kleine uitgelezen gerechten die een staalkaart zijn van het beste wat Zottegem te bieden heeft. De koks en andere deelnemers staan er vooral in nauw contact met hun publiek. Met 11 lokale restaurants en 11 partners wordt deze vierde editie beslist weer een voltreffer”, zegt persverantwoordelijke Günther Taelman. 

Vanaf 11 uur kan je aanschuiven voor het aperitief. Om betalen en afrekenen te vergemakkelijken worden Egmontjetons voorzien. Deze jetons kunnen ter plaatse aan de kassa gekocht worden.

Meer informatie en alle praktische gegevens op www.egmonttasting.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.