Comedy tegen burn-out in De Bron

Alvorens Arnout Van Den Bossche in de Lotto-Arena speelt, passeert hij nog even in GC De Kluize in Oosterzele.
Unknown Alvorens Arnout Van Den Bossche in de Lotto-Arena speelt, passeert hij nog even in GC De Kluize in Oosterzele.
Op de eerste comedy-avond van vzw De Bron uit Zottegem brengt Arnout Van Den Bossche zijn show ‘Burn-out voor Beginners’ op de planken.

Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”. De absurditeit van ellenlange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit, procedures die worden opgestart wanneer een printer de geest geeft en het haantjesgedrag van de managers. Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken, soms met burn-outs tot gevolg.

Na de show krijgt elke bezoeker een glas cava (of een alternatief) aangeboden, waarna er bijgepraat kan worden in de bar. De opbrengst van deze avond gaat naar de seniorenwerking en wordt gebruikt om therapeutisch materiaal aan te kopen en het vervoer te organiseren bij uitstappen. 

Tickets kunnen aangekocht worden via www.gcdekluize.be of via wzc.debron@sezz.be. De eerste editie van Comedy & Cava vindt plaats op 16 mei in GC De Kluize in Oosterzele.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.