Channel Zero headliner op Egmont Rock Zottegem

Franky De Smet-Van Damme, frontman van metalband Channel Zero.
Foto Proot Franky De Smet-Van Damme, frontman van metalband Channel Zero.
Franky De Smet-Van Damme keert nog eens terug naar zijn roots want op zondag 9 juni is Channel Zero de headliner op Egmont Rock Zottegem.

Egmont Rock Zottegem is aan zijn tweede editie toe. Vorig jaar was het festival een tweedaagse en zakten 600 muziekliefhebbers af naar de tent in het Egmontpark. “Dit jaar opteren we voor één festivaldag. Met Channel Zero hebben we een klepper van formaat op onze affiche. Franky mag Zottegem al jaren verlaten hebben, toch komt hij nog graag terug. Voor hem is een optreden in Zottegem altijd een beetje thuiskomen", zegt organisator Dennis Aspeele.

Egmont Rock is een samenwerking tussen More Blues Festival van Filip Morre en Let It Happen VZW van Dennis Aspeele. “De formule om blues en rock door elkaar te weven, sloeg duidelijk aan. Daarom gaan we door op hetzelfde elan. Rayvox, Hammeramp, Ironborn, 70's Tush en Magnetica passen perfect in die keuze", geeft Aspeele nog mee. Tickets kosten 25 euro en zijn te verkrijgen via www.letithappen.be. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Willy de cuyper

    En wat met de studerende jeugd...Alweer slapeloze nacht....Net als vorig jaar terug ganse dag lawaai dus...Hopelijk niet te warm opdat de ramen kunnen dichtblijven. Doe dit op een weide weg van de bewoonde wereld aub. Er zijn nog mensen die moeten studeren en werken hé..woon er maar eens naast en dan ook nog iedere donderdag lawaai in de zomer....joepie kijken er alweer naar uit!