CD&V-kandidaat Koen Haustraete plots overleden

Koen Haustraete is maandag plots overleden.
Facebook Koen Haustraete is maandag plots overleden.
In Zottegem is Koen Haustraete maandag plots overleden. De 52-jarige Haustraete was kandidaat bij CD&V voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober.

Het levenloze lichaam van Koen Haustraete werd maandag aangetroffen in zijn woning in Bevegem. "De verslagenheid bij CD&V is groot", reageert voorzitter Chris Herreman. "Vorige week donderdag hebben we met enkele kandidaten, onder wie Koen, nog samen gezeten om de planning van de verkiezingsdag te bespreken. Niets liet toen uitschijnen dat Koen zich niet goed voelde. Samen met burgemeester Jenne De Potter hebben we afgesproken om ons de volgende dagen wat low profile op te stellen tijdens de verkiezingscampagne. We nemen de tijd om een gepast eerbetoon te houden voor Koen", geeft Herreman nog mee.

Koen Haustraete stond op plaats 18. Omdat de kieslijsten definitief zijn, kan hij niet meer vervangen worden. De doodsoorzaak van de vijftiger is niet bekend.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.