Cannabisplantage ontmanteld op Kattenberg in Erwetegem

De stadsdiensten kwamen de plantage ontmantelen.
Repro Frank Eeckhout De stadsdiensten kwamen de plantage ontmantelen.
Op de Kattenberg in Erwetegem heeft politie Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem maandag in de vooravond een cannabisplantage ontmanteld. Er werden bijna 300 plantjes aangetroffen.

De ontdekking van de cannabisplantage kadert in een onderzoek van politie Geraardsbergen/Lierde. Daar werd op 19 maart een bestelwagen klemgereden. Twee verdachten werden toen opgepakt. De twee runden een cannabisplantage in de Hoge Buizemontstraat in Geraardsbergen. De politie trof er 58 zakken potgrond en 1.250 cannabisplanten aan. Verder onderzoek leidde de speurders naar de Zottegemse deelgemeente Erwetegem. In een huis dat één van de verdachten huurt, werden bijna 300 plantjes aangetroffen. De Zottegemse stadsdiensten werden opgetrommeld om de plantage te ontmantelen. Ook in Mons werden maandag twee wietplantages met telkens zo’n 300 plantjes ontdekt, die aan dezelfde drugsbende worden gelinkt. De verdachten runden ook een cannabisplantage in Ninove. Daar was echter alles al verdwenen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.