Bestuurder (37) al terug thuis na crash in wijk Bijloke

De Peugeot belandde op het kruispunt van de  Bijlokestraat, Cypresstraat en Hyacintstraat op zijn dak.
Koen Moreau De Peugeot belandde op het kruispunt van de Bijlokestraat, Cypresstraat en Hyacintstraat op zijn dak.
Op het kruispunt van de Bijlokestraat, Cypresstraat en Hyacintstraat is dinsdagochtend een wagen op zijn dak beland. De bestuurder, de 37-jarige C.D.P. uit Zottegem, werd naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval in de wijk Bijloke gebeurde iets voor 11 uur. Er waren geen andere voertuigen betrokken. Waardoor de bestuurder de controle over het stuur verloor is niet duidelijk. De man, die komende van de Colruyt de wijk in reed, raakte eerst een verkeerseilandje. Daarop belandde zijn wagen op zijn dak.

De brandweer kwam ter plaatse, maar de man raakte op eigen kracht uit zijn wagen. Hij werd naar het Sint-Elisabeth Ziekenhuis in Zottegem gebracht. Omdat niet meteen zeker was of de bestuurder geen levensbedreigende verwondingen opliep, bleef de weg een hele poos afgesloten.

Uiteindelijk kwam de bestuurder zo goed als ongedeerd uit het ongeval. In de loop van de namiddag mocht hij het ziekenhuis al verlaten.

De Peugeot belandde op het kruispunt van de  Bijlokestraat, Cypresstraat en Hyacintstraat op zijn dak.
Koen Moreau De Peugeot belandde op het kruispunt van de Bijlokestraat, Cypresstraat en Hyacintstraat op zijn dak.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.