Auto over de kop: brandweer bevrijdt vrouw uit wagen

De vrouw werd door de brandweer uit haar wagen bevrijd.
Frank Eeckhout De vrouw werd door de brandweer uit haar wagen bevrijd.
Een vrouw is donderdagavond rond 19 uur met haar wagen over de kop gegaan in de Oombergenstraat tussen de Zottegemse deelgemeente Oombergen en Sint-Lievens-Houtem. Zij werd door de brandweer bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis.

O.H. uit Sint-Lievens-Houtem was met haar Kia onderweg naar Sint-Lievens-Houtem toen haar wagen plots over de kop sloeg. Ze maaide daarbij een paaltje omver waarna de wagen op zijn dak belandde. De vrouw zat gekneld achter haar stuur en werd door brandweerpost Zottegem bevrijd. Het slachtoffer werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Zij verkeert niet in levensgevaar. Door het ongeval was de rijbaan een hele tijd deels versperd. 

De wagen belandde op zijn dak. Een paaltje werd omvergemaaid.
Frank Eeckhout De wagen belandde op zijn dak. Een paaltje werd omvergemaaid.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • DIRK RASSCHAERT

    Door onoplettendheid of overdreven snelheid paaltje geraakt, paniekreactie en oversturen? Resultaat overkop? Waar stond het paaltje, toch niet midden op de weg? Blijkbaar stond die verkeersbordpaal links van de rijweg en rijrichting van de wagen, op ongeveer een anderhalve meter van de rijweg. Een geluk dat er geen wagen uit de richting Houtem kwam en dat er geen wandelaars liepen.