Ambulance met verkeersslachtoffer botst op weg naar ziekenhuis

Ronny De Coster
Een ziekenwagen die met een slachtoffer van een verkeersongeval op weg was naar het Algemeen Ziekenhuis in Zottegem, raakte woensdagvoormiddag zelf betrokken bij een aanrijding.

Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Godveerdegemstraat en Jasmijnstraat in Zottegem op een paar honderd meter van het ziekenhuis. Een ziekenwagen van de brandweerpost Melle vervoerde een slachtoffer van een verkeersongeval dat gebeurd was op de Steenweg op Oosterzele in Wetteren.

De ambulance reed met de zwaailichten en sirenes aan, maar werd kennelijk toch niet of te laat opgemerkt door de chauffeur van een busje dat vanuit een zijstraat links kwam. Die stak de straat over en de bestuurster van de ziekenwagen kon een aanrijding niet vermijden.

Bij het ongeval geraakte niemand gewond. Het ziekenhuis van Zottegem stuurde een ambulance om de patiënt mee te nemen.

ambulance botst
Ronny De Coster ambulance botst2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Wouter Diependaele

    De nieuwe sirenes voorgeschreven door de overheid zijn bijna niet meer hoorbaar. Dit is al meerdere keren aangekaart

  • Georges Quintelier

    Onwaarschijnlijk ,maar veel mensen weten niet wat te doen bij aankomst van een prioritair voertuig...... En dan gebeuren soms ongevallen ..