Alle DeLuxe-tickets voor Rock Zottegem on Sunday de deur uit

Kurt De Loor toont de line-up die blijkbaar in de smaak valt.
Foto Ronny De Coster Kurt De Loor toont de line-up die blijkbaar in de smaak valt.
Alle DeLuxe-tickets voor Rock Zottegem on Sunday zijn de deur uit. "Iedereen zit te popelen om Marco Borsato en Stan van Samang aan het werk te zien. Er zijn wel nog gewone tickets te verkrijgen voor zondag, maar ook die gaan razendsnel de deur uit," zegt organisator Kurt De Loor.

"Het festivalpubliek kan onze derde festivaldag met Marco Borsato, Stan Van Samang en dj Dirk Stoops duidelijk smaken", zegt Kurt De Loor. Wie nog een ticket wil, is er best snel bij. Een ticket voor Rock Zottegem on Sunday kost 35 euro en is te verkrijgen via de website www.rock-zottegem.be, in het Volkshuis of in de cafetaria van de Bevegemse Vijvers.


Ook voor de twee overige festivaldagen gaan de tickets als zoete broodjes over de toonbank. "Muziekminnend Vlaanderen kijkt duidelijk reikhalzend uit naar het begin van de festivalzomer en ik denk dat we met onze affiche met onder meer Bazart, Anouk, Bryan Ferry, Golden Earring, Goose, Milow, Het Zesde Metaal, Kraantje Pappie en Tout Va Bien heel wat muziekliefhebbers overtuigen om af te zakken naar de Bevegemse Vijvers op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli." Voor een combiticket voor vrijdag en zaterdag tel je 85 euro neer, voor een dagticket betaal je 45 euro.

Vips

Ook wie Rock Zottegem wil beleven in alle comfort kan op de website terecht. "Er zijn wel nog steeds viptickets voor vrijdag en zaterdag te verkijgen. Zo'n ticket kost 167 euro per dag. Je kan dan tijdens het festival à volonté smullen in het viprestaurant, je kan je wagen kwijt op de vipparking vlakbij het festivalterrein, je krijgt een welkomstdrankje en enkele consumpties en kan genieten van het comfort in de viplounge op het festivalterrein", besluit De Loor. (FEL)