Afzetters gevat: koppel boekte B&B maar vertrok zonder betalen

Het koppel wordt gedagvaard in snelrecht.
Wannes Nimmegeers Het koppel wordt gedagvaard in snelrecht.
Het parket Oost-Vlaanderen heeft een man en een vrouw gedagvaard in snelrecht omdat het koppel B&B’s en hotels boekte maar telkens vertrok zonder te betalen. Zij moeten zich op 12 december verantwoorden voor de correctionele rechtbank in Gent wegens afzetterij. De man wordt daarnaast ook gedagvaard voor valse naamdracht.

Recent ontvingen een aantal politiediensten klachten over een koppel dat in verschillende hotels en B&B’s gelogeerd had en vertrokken was zonder de rekening te betalen. Ze beloofden de openstaande rekeningen later te betalen, wat echter nooit gebeurde. Na wat speurwerk kon het koppel geïdentificeerd worden. Het gaat om een 63-jarige Belgische vrouw en een 68-jarige Nederlandse man, beiden ingeschreven in Canada. Ze worden verdacht van een 3-tal feiten van afzetterij in logies in Zottegem, Nevele en Aalter, waar zij telkens gedurende enkele nachten verbleven hadden. De feiten vonden plaats in de periode van 14 oktober tot 4 november.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.