VIDEO. Praga Khan en Vive la Fête trakteren Bezemrock op ambiance

Bezemrock 2019
LBR Bezemrock 2019
De dertiende editie van Bezemrock werd gisterenavond afgesloten met een enthousiaste menigte voor Vive la Fête en Praga Khan.

De eerste dag van Bezemrock lokte een 1.200-tal bezoekers. “Vrijdagavond was er een goede sfeer tijdens de optredens. In vergelijking met vorig jaar mochten we meer mensen op ons terrein verwelkomen en daar zijn we tevreden mee”, zegt Koen Meersseman van vzw den Bezem. Vrijdag werd er gegaan voor een top 90's en dance-avond met optredens van Da Hool, Robert Abigail & MJ The Unique en Pat Krimson.

Het publiek werd zaterdag getrakteerd op een rock-popconcept. Ook op de laatste dag van Bezemrock vulde een mooi aantal bezoekers het terrein aan GC De Leege Platse. Met onder andere de elektropopband Vive La Fête en techno met Praga Khan (Maurice Engelen) op het podium. Deze editie van bezemrock werd afgesloten met Shizzle Sauvage. “Een 800-tal bezoekers waren er op zaterdagavond. Dat is iets minder dan vorig jaar, maar daar heeft het weer en de verlofperiode waarschijnlijk mee te maken. Het effect van De heksenstoet, die nog niet zolang geleden plaatsvond, voelen we ook. Vive la Fête en Praga Khan waren heel goed en vielen in de smaak. Over het weekend mochten we meer dan 2.000 bezoekers verwelkomen en daar zijn we als organisatie zeer tevreden mee. Het is goed geweest. Volgend jaar verwelkomen we onze bezoekers graag tijdens het weekend van 15 augustus.” 

Bezemrock 2019 - Praga Khan
LBR Bezemrock 2019 - Praga Khan
Bezemrock 2019 - Praga Khan
LBR Bezemrock 2019 - Praga Khan
Bezemrock 2019 - Vive la Fête
LBR Bezemrock 2019 - Vive la FêteReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.