Radio Sunshine zoekt lokale dj’s

RV
De jongerenzender Wradio is voor het nieuw programma Radio Sunshine samen met de jeugddienst van Zonnebeke op zoek naar lokale dj’s die zich één avond in de week van 20 tot 21 uur kunnen vrijmaken voor een ‘Blijf in uw kot’-dj-set. Die is te volgen via een livestream op Facebook en via 105FM, de frequentie van Wradio.

Het initiatief komt er onder het motto ‘muziek verzacht de quarantaine’. Geïnteresseerde dj’s krijgen hulp om de livestream op te zetten. Zelf heb je thuis een camera nodig en een eigen setup om de plaatjes te draaien. “We mikken op commerciële muziek zodat iedereen ervan kan genieten, maar je eigen ding erin verwerken wordt natuurlijk geapprecieerd”, aldus schepen van Jeugd Koen Meersseman (#Team 8980). “We zijn niet alleen op zoek naar volleerde dj’s. Ook opkomende talenten en oudgedienden mogen zich zeker aanmelden.”

De eerste week is ondertussen al volledig ingevuld. Op maandag speelt dj Kevin Claus uit Zonnebeke, op dinsdag Frederik De Huyvetter uit Beselare, op woensdag Geert Nuytten uit Beselare, op donderdag Ward Vermeulen uit Beselare en op vrijdag Ward Houdendycke uit Geluveld. “We kregen al enkele aanvragen voor de week van 20 april en daar zal ook college schepen Jan Vandoolaeghe uit Zonnebeke een set voor zijn rekening nemen.”

Geïnteresseerden kunnen zich melden via jeugd@zonnebeke.be.

Chistophe Dozie van Wradio Elverdinge
Eric Flamand Chistophe Dozie van Wradio Elverdinge