Partyspace heeft nieuwe eigenaars

Partyspace is de specialist van allerlei vormen partytenten.
marc de venter Partyspace is de specialist van allerlei vormen partytenten.
Het tentenbedrijf Partyspace uit de Potteriestraat in Beselare is verkocht. De specialist in partytenten, stretchtenten, stertenten, opblaasbare tenten, stretch covers en aanverwante is voortaan in handen van ondernemers Louis Thiers en Thomas Coene uit Waregem. 

Het familiebedrijf werd opgericht in 2005. Zaakvoerders waren Ilse Vieren en Nikolas Dejonckheere. Om verdere groei en internationalisering te ontwikkelen, vonden ze het opportuun de zaak over te dragen. Ilse en Nikolas blijven nog minstens zes maanden actief om de overgang te vergemakkelijken. “Onze opvolgers sturen het bedrijf en het gedreven team aan, waarbij ze onze waarden passie, integriteit, creativiteit en klanttevredenheid blijven nastreven”, zeggen de uittredende zaakvoerders.

Op het Big Sun Link Event vijf jaar geleden in Zonnebeke werden voor het eerst awards uitgereikt voor de starter en de onderneming van Zonnebeke. De award voor de onderneming van Zonnebeke ging toen naar Partyspace. Klanten zijn voornamelijk verhuurbedrijven, openbare besturen, (sport)verenigingen en ondernemingen. Met acht medewerkers draait het bedrijf een omzet van drie miljoen euro. Het voert uit naar vijftien landen in Europa.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.