Muziekquiz in het Kasteeldomein

De organisatoren van de muziekquiz zijn er klaar voor
RV foto Zenon Bekaert De organisatoren van de muziekquiz zijn er klaar voor
Ter gelegenheid van de kermis in Zonnebeke is er komende zaterdag vanaf 17 uur in het Kasteeldomein opnieuw een muziekquiz in openlucht. Het gaat om de zevende editie. 

Met honderd muziekfragmenten van veertig seconden in vier reeksen. Er wordt gevraagd naar de titel en uitvoerder. Telkens is er ook een bijkomende vraag die verband houdt met dat nummer of de uitvoerder.

Op uitzondering van klassieke muziek komen alle muziekgenres aan bod, van de jaren zestig tot nu. Ploegen van maximaal drie personen kunnen meedoen. Inschrijven kan ook nog ter plaatse, tot een kwartier voor de start. Deelname is gratis. Vorig jaar waren er maar liefst veertig ploegen. Meer informatie via marnick.gunst@hotmail.com.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.