Jongeren weer de baas op de tweede editie van het gratis kinderfestival Bezemrock 4 Kids

De eerste editie van Bezemrock 4 Kids was vorig jaar alvast een succes. Deze jonge fans van Laura Omloop stonden op de eerste rij
Maxime Petit De eerste editie van Bezemrock 4 Kids was vorig jaar alvast een succes. Deze jonge fans van Laura Omloop stonden op de eerste rij
Er komt op zaterdag 10 augustus een tweede editie van het gratis kinderfestival Bezemrock 4 Kids aan GC De Leege Platse. De organisatoren van vzw Den Bezem werken hiervoor samen met de jeugddienst van Zonnebeke. 

Het festival begint om 14 uur met eerste sessie van de Raf Violi Discoshow, de coolste dj van het land. Daarna volgt om 14.45 uur de party kidz show met danseressen. Een show met klassiekers, medleys, foute party en carnavalsmuziek, maar ook met Tomorrowland-beats. Om 15.30 uur treedt met DE JEUK een liveband for kids op. Het gaat om zeven professionele muzikanten die het publiek laten dansen en meezingen op de tonen van bekende kinderhits en eigen materiaal. Als afsluiter volgt om 16.45 uur een tweede sessie van de Raf Violi Discoshow. Tijdens de artiestenwissels zijn er korte intermezzo’s door Devoo Beatbox, Belgisch kampioen Beatbox 2016.

Naast de optredens zal er weer allerlei randanimatie zijn: springkastelen, grime, knutselstand, ballonnen, ijsjes. Clown Tommie zal zowel jong als oud verrassen op het festivalterrein met zijn mobiele en intieme clownerie.

Vorige jaar was deze kindernamiddag goed voor meer dan zevenhonderd kinderen en vijfhonderd volwassenen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.