Gemeente krijgt subsidie om jeugdlokalen chiro en KLJ aan te passen

Zonnebeke krijgt een energiesteun van twaalfduizend euro om de jeugdlokalen van chiro en KLJ in Passendale aan te passen. De gemeente had een dossier ingediend na een oproep van de Vlaamse regering om lokale energieprojecten te lanceren.

De gemeente neemt de lokalen van de chiro en KLJ in het parochiaal centrum de Craeye in Passendale in erfpacht voor dertig jaar. De gemeenteraad keurde de overeenkomst in juni goed. De lokalen zijn eigendom van de vzw parochiaal centrum de Craeye.

De kosten voor herstellingen zijn voor de gemeente Zonnebeke, die daar in 2020 werk van wil maken. “We gaan onder andere de boiler en verwarming vervangen”, zegt schepen Koen Meersseman (#Team 8980). “Met deze investeringen willen we op middellange termijn ook de gebruikskosten doen dalen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.