Extra signalisatie aan wegenwerken De Kortekeer

De gemeente gaat extra signalisatie voorzien bij de wegenwerken aan De Kortekeer. Daar wordt een rotonde aangelegd aan het drukke kruispunt van de Wervikstraat (N303) en de Kasteelstraat. "Er komen borden met 'handelszaken bereikbaar' en een verwijzing naar De Polderhoek", aldus burgemeester Dirk Sioen (Inspraak). "Er gaan natuurlijk altijd pijnpunten zijn."

Voor alle duidelijkheid: de aannemer is verantwoordelijk voor de signalisatie. Voor het verkeer dat van de N8 richting de brug over de A19 en dus Beselare rijdt, kan de signalisatie alvast nog beter, want vooraf staat er rechts alleen een groot bord vlak voor de werken. Dat oranje bord is bovendien maar moeilijk te zien door de geparkeerde vrachtwagens...Tijdens de werken zal het verkeer van en naar de ambachtelijke zone De Polderhoek steeds naar de op- en afrit van de A19 kunnen rijden via een tijdelijk aangelegde bypass naast de broodjeszaak Sandwitch. Het einde is voorzien in mei. (DBEW)

Bij de werken aan het drukke kruispunt van de Wervikstraat en de Kasteelstraat komen weldra de nodige borden.
Eric Flamand Bij de werken aan het drukke kruispunt van de Wervikstraat en de Kasteelstraat komen weldra de nodige borden.