Café Breugelhof na zes maanden al failliet

David Legreve
De rechtbank van koophandel in Ieper heeft Edwin van de Hoek (49) van café Breugelhof op Geluveldplaats in Geluveld failliet verklaard. Hij stond er met zijn vriendin Sabrina Moyaert uit Staden nog maar sinds eind januari achter de tap. Café Breughelhof stond eerder drie jaar leeg.

De nieuwe uitbaters namen de afgelopen maanden verschillende initiatieven om de kroeg nieuw leven in te blazen. Edwin en Sabrina baatten eerder als vrijwilligers een half jaar de kantine van voetbalclub VP Gits uit. “Daar kreeg ik de smaak te pakken en dus ging ik op zoek naar een café”, zei Edwin eerder in onze krant. “Uiteindelijk kwamen we op café Breugelhof uit en we waren gecharmeerd door de ligging: vlak naast de kerk en aan de overkant van GC ’t Geluvelt. We zijn ook ergens anders gaan kijken, maar hebben eigenlijk meteen besloten hier te beginnen. Ik deed vroeger verschillende jobs. Van logistiek tot dakwerker. Cafébaas is een nieuwe stap in het onbekende. Niet voor mijn vriendin, want ze heeft ervaring in de horeca.”

De rechtbank heeft advocaat Bruno De Rynck uit Ieper aangesteld als curator.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mia Boets

    Sterkte mensen spijtig