Bezemrock zorgt met dance single Samsara voor link met jarige Heksenstoet

single Bezemrock
RV single Bezemrock
De organisatoren van de dertiende editie van het tweedaags festival Bezemrock lieten in het kader van de tweejaarlijkse folkloristische Heksenstoet van komende zondag een actuele commerciële dance single ontwikkelen. De single ‘Samsara’ kan worden gedownload en beluisterd via Spotify en de diverse online kanalen. 

“De Heksenstoet bestaat zestig jaar en om deze verjaardag extra kracht bij te zetten namen we het initiatief voor deze single”, aldus Koen Meersseman van vzw Den Bezem.

Bezemrock gaat door op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus. De alom gekende dj en producer Robert Abigail komt op zaterdag samen met MJ The Unique uit Los Angeles het hoofdpodium in vuur en vlam zetten. Zij zorgden voor de single Samsara. “De titel betekent 'in rondjes draaien, een oneindige levenscyclus’”, aldus producer Robert Abigail. “Het betekent de cyclus van dood en wedergeboorte zonder begin en eind, dit onder invloed van begoocheling en vol lijden.”

“We horen in deze festival anthem een wisselwerking tussen een heks en de betoverde MJ The Unique waarbij een toverspreuk wordt uitgesproken”, aldus Koen Meersseman. “Eén en al magie. We zijn trots op deze creatieve uitwerking en hopen alvast dat deze moderne dance anthem opgepikt kan worden, zodat hij tijdens de Heksenstoet en vooral op Bezemrock luid mag weerklinken.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.