Fietser kritiek na zware klap aan oversteekplaats

De fietser werd opgeschept en meegesleurd
RTZ De fietser werd opgeschept en meegesleurd
Aan de Vogelsancklaan in Zonhoven is woensdagnamiddag omstreeks 14 uur een fietser gegrepen door een oldtimer. Het slachtoffer wilde net oversteken ter hoogte van de beveiligde fietsoversteek aan de Nachtegalenstraat.

Maar de man werd opgeschept en enkele meters meegesleurd. Zijn fiets werd tot op de middenberm geslingerd. Een ambulance en een MUG-team kwamen ter plaatse om hem de eerste zorgen toe te dienen. Uiteindelijk werd de fietser in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een 78-jarige man uit Zonhoven. De lokale politie Limburg Regio Hoofdstad moest het verkeer ter hoogte van het ongeval even via de bushalte leiden, maar de verkeershinder bleef woensdagnamiddag beperkt. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.