Dit weekend Foodtruckfestival op Kerkplein

Pat Krimson belooft straf optreden in eigen hometown

Pat Krimson wou graag een keer een straf optreden komen geven in zijn eigen hometown
Toon Royackers Pat Krimson wou graag een keer een straf optreden komen geven in zijn eigen hometown
Het wordt weer gezellig dit weekend in het centrum van Zonhoven. Het rondreizende foodtruckfestival 'Chefs on wheels' komt voor de tweede keer naar het dorp. Het Kerkplein wordt één openluchtrestaurant met een twintigtal mobiele keukentjes. Zondag gaat de markt door in de centrumstraten.

Bijzonder is deze keer de 'vintagestand' bij het foodtruckfestival. Daar kan je vintage spulletjes kopen. Het foodtruckfestival zelf biedt onder meer Aziatische, Mexicaanse en Amerikaanse gerechten. Vlakbij staat het kinderdorp met een groot ballenbad en een springkasteel. Zaterdagavond is er om 17 uur een optreden van Sam Nijs, vanaf 19 uur laten ook lokale DJ's Kasper Tholen en Ruben Verhoeven van Suntax uit Zonhoven hun talent horen. Zondag om 15 uur zorgt Steyn Festeyn voor ambiance. Om 18 uur komt Pat Krimson de pannen van de Sint Quintinuskerk spelen. De toegang blijft opnieuw gratis. Het hele weekend is het ook ' weekend van de klant' van Unizo Zonhoven.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.