Wegenwerken in Beke zijn afgerond

De werken in Beke zitten er op.
Joeri Seymortier De werken in Beke zitten er op.
De wegenwerken in Beke, het dorpje tussen Zomergem en Waarschoot, zijn helemaal afgerond.

Op vrijdag 5 oktober organiseert het gemeentebestuur van Zomergem een feestelijke opening. “De werken in de Oude Staatsbaan, Priemwegel en aan het kerkplein van Beke zijn afgerond”, zegt burgemeester Tony Vermeire (CD&V). “De officiële opening staat gepland op vrijdag 5 oktober. Alle buurtbewoners worden om 19 uur op het kerkplein van Beke verwacht voor een dankwoordje. Daarna is er een samenkomst in café Brouwershof, in de Oude Staatsbaan 34. We klinken met de inwoners en alle betrokkenen op het goede verloop van de werken.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Karl Verstockt

    Karl Verstockt: Nu nog het zebrapad verleggen zodat veilig kan overgestoken worden naar de nieuwe schoolingang en dan zijn we terug een stap dichter bij een veilige schoolomgeving