Olivier Verhaege schrijft boek

Olivier Verhaege.
Foto JSA Olivier Verhaege.
Olivier Verhaege (38) uit Zomergem werkt aan een eigen boek. Daarin wil hij zijn loopervaringen en levenslessen kwijt.

Veel kan en mag Verhaege nog niet kwijt over het boek, maar volgend jaar zal het wel in de rekken liggen. Twee jaar geleden nam Verhaege deel aan de Spartathlon in Griekenland. Hij moest daar 246,8 kilometer lopen binnen de 36 uren, en slaagde ook in dat opzet. Na zijn heroïsche prestatie vertelde Verhaege toen al in onze krant dat het zijn bedoeling was om ooit een boek te schrijven over de keiharde voorbereidingen van zijn avontuur. Dat boek komt er nu ook effectief. “Het was gewoon de juiste persoon, de juiste uitgeverij en het gepaste moment vinden. En die puzzel valt nu in mekaar”, reageert een dolenthousiaste Olivier Verhaege.

Hij heeft ondertussen een fotoshoot achter de rug voor de cover van zijn boek. Dat mag in het voorjaar van 2019 verwacht worden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.