VC Zoersel biedt initiatielessen smashvolley voor G-sporters

VC Zoersel geeft in augustus en september initiatielessen volleybal voor G-sporters.
Sport Vlaanderen VC Zoersel geeft in augustus en september initiatielessen volleybal voor G-sporters.
Volleybalclub Zoersel zet haar schouders onder het project ‘Smasht G mee’. Dat is een initiatief van Volley Vlaanderen, G-sport Vlaanderen en Special Olympics Belgium om kinderen met een verstandelijke beperking , ADHD, ASS , emotionele of gedragsproblemen aan het sporten te krijgen.

VC Zoerel organiseert in augustus enkele dagen om de kinderen te laten proeven van smashvolley en andere sportactiviteiten gericht op volleybal. Ook in september volgt er nog een initiatiemoment. Telkens zullen er ook gekwalificeerde volleybaltrainers aanwezig zijn. De initialessen vinden plaats op 8 en 12 augustus en 21 september voor de 5 tot 8-jarigen en op 9 en 13 augustus en 21 september voor de 9- tot 12-jarigen.

VC Zoersel is overigens niet de enige die zich op het G-sporten stort. Zo biedt Scabazoe onder meer zitvolley, zwemmen en omnisport aan. Wandelclub Natuurvrienden Zoersel is actief bij het project Te Gek en de StigWandeling. Tafeltennisclub Sint-Antonius biedt wekelijks tafeltennistrainingen aan voor G-sporters.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.