Ongeval met vrachtwagen op E34 in Zoersel: weg richting Antwerpen weer vrij

De bestuurder van deze auto moest door de brandweer bevrijd worden en werd naar het ziekenhuis gebracht.
Marc De Roeck De bestuurder van deze auto moest door de brandweer bevrijd worden en werd naar het ziekenhuis gebracht.
De E34 is woensdagochtend ter hoogte van Zoersel even volledig versperd richting Antwerpen door een ongeval met een personenwagen en een vrachtwagen. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Sinds 7.30 uur kwam er één rijstrook vrij en rond 9 uur was het ongeval afgehandeld. 

Door de aanrijding kwamen heel wat brokstukken op de weg te liggen en lekte er brandstof op de rijbaan. Intussen is de takeling van de betrokken voertuigen wel aan de gang. Het Verkeerscentrum raadt aan om over een langere afstand vanuit Nederland naar Antwerpen voor de E19 via Breda te kiezen. Bestuurders die in de file verzeild raakten, vanaf Lille, verloren vijftig minuten.

Eén slachtoffer moest door de brandweer uit zijn wagen bevrijd worden vooraleer hij naar het ziekenhuis moest.

De vrachtwagen raakte achteraan beschadigd.
Marc De Roeck De vrachtwagen raakte achteraan beschadigd.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marco Binnekamp

    Als de mensen eens zouden stoppen met alles direct nu te willen hebben. Gisterenavond besteld vandaag al in huis. En op het laatste moment uitvoegen dan zou er al een stuk minder stress zijn. Wij proberen ook maar ons beroep uit te oefenen. Het is niet onze keuze dat u alles perse om 8 uur stipt geleverd wilt hebben.

  • Ian Vandenbossche

    Die vrachtwagens met vooral oost europese chauffeurs racen over onze snelwegen alsof ze op een race circuit rijden. Max 90 is voor hun 99. Dus max snelheid verlagen naar 80, dan rijden ze toch nog 89. Met een personenwage op ‘hun’ rijstrook wordt je als wild opgejaagd. Veel meer controle op afstanden tussen voertuigen.

  • Francinne Declerque

    Weer een camion die voor misérie zorgt. Kan men geen slimme congestion tax ontwerpen voor de vrachtwagens ze hebben toch zo al een bakje hangen. Tijdens de spits op de baan: 4 dubbele km tax. Misschien ook de bedrijven aanpakken met hun just in time deliveries of met hun rijdende stock...