Nieuwe thai- en kickboksclub houdt vanwege populariteit twee infoavonden

Op 3 maart start de nieuwe kick- en thaiboksclub 'Sukhothai Gym' in Zoersel. V.l.n.r.: trainer Nick Helsen, voorzitter Sammy Martens, penningmeester Jindra Storms en tweevoudig wereldkampioen thaiboksen Jan van Denderen.
Ewoud Meeusen Op 3 maart start de nieuwe kick- en thaiboksclub 'Sukhothai Gym' in Zoersel. V.l.n.r.: trainer Nick Helsen, voorzitter Sammy Martens, penningmeester Jindra Storms en tweevoudig wereldkampioen thaiboksen Jan van Denderen.
Op dinsdag 3 maart zal ‘Sukhothai Gym’ zijn eerste kick- en thaibokstraining organiseren. Vanwege de grote populariteit houdt de club op dinsdag 25 en donderdag 27 een infoavond, waarop geïnteresseerden vragen kunnen stellen en de kans krijgen zich in te schrijven. Er is ook een demonstratie.

Binnenkort zullen inwoners van de gemeente Zoersel en omstreken kunnen kennismaken met de gevechtssporten kickboksen en thaiboksen. Voorzitter Sammy Kampers, trainer Nick Helsen, tweevoudig wereldkampioen thaiboksen Jan van Denderen en penningmeester Jindra Storms zullen de club ‘Sukhothai Gym’ in goede banen leiden. Hoewel de eerste training pas op dinsdag 3 maart zal plaatsvinden, geniet de club al grote populariteit. Daarom ziet het bestuur zich genoodzaakt twee infoavonden te organiseren. Ook besloten voorzitter en trainers in drie groepen te zullen trainen.

Inschrijven

De infoavonden zullen plaatsvinden op dinsdag 25 februari en donderdag 27 februari van 19 tot 21 uur in de lokalen van Dojo Fudoshin (Kapelstraat 11, Zoersel). Op die gelegenheid kunnen geïnteresseerden zich lid maken van ‘Sukhothai Gym’. De trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond. Iedereen kan twee keer gratis komen proberen. Ook daarvoor dient men zich in te schrijven.

De kinderen (6-14 jaar) trainen tussen 18 en 19 uur. De recreatieve sportievelingen en beginners zullen hun bokshandschoenen aantrekken tussen 19 en 20 uur. Van 20 tot 21.30 uur is het de beurt aan de gevorderden. Meer informatie via sukhothaigym.zoersel@gmail.com.