Met frisdrank naar de mis ten voordele van gratis kerstdiner

‘Graag Gedaan’ houdt een inzamelactie voor frisdrank in de zes parochies in Malle-Zoersel tijdens het weekend van 7 en 8 december. Voor de eerste keer organiseert het project een kerstdiner voor minderbedeelden en eenzame ouderen in Zoersel. 

Marijke Peeters en Els Mattheeusen spelen al langer met het idee om een gratis kerstdiner te organiseren voor de minderbedeelde of eenzame medemens. De twee moeders voegden dit jaar de daad bij het woord. Hun project ‘Graag Gedaan’ zal logistiek en praktisch ondersteund worden door de gemeente. 

'Graag Gedaan' roept op om tijdens het weekend van 7 en 8 december frisdrank mee te nemen naar de kerk voor het kerstdiner voor minderbedeelden en eenzame ouderen
Ewoud Meeusen 'Graag Gedaan' roept op om tijdens het weekend van 7 en 8 december frisdrank mee te nemen naar de kerk voor het kerstdiner voor minderbedeelden en eenzame ouderen

Frisdrank

Voor frisdrank hopen Marijke en Els te kunnen rekenen op vrijgevige burgers. Omdat ook de pastorale eenheid Malle-Zoersel het project steunt, kan u tijdens het weekend van 7 en 8 december frisdrank meebrengen naar een van de zes parochiekerken. Eventuele overschotten worden geschonken aan de sociale kruidenier De NetZak. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.