Handen op elkaar voor Zoerselse fietsers

Enkele sympathisanten applaudisseren samen met schepen van Ruimtelijke Ordening Marc De Cordt (Groen) voor voorbijrijdende fietsers.
RV/Zoersel Enkele sympathisanten applaudisseren samen met schepen van Ruimtelijke Ordening Marc De Cordt (Groen) voor voorbijrijdende fietsers.
Vandaag is het Nationale Applausdag voor fietsers, een organisatie van de Fietsersbond. In Zoersel gaven enkele schepenen en de burgemeester voorbijrijdende fietsers een daverend applaus.

Schepen van Sport Olivier Rul (Open VLD), schepen van Ruimtelijke Ordening Marc De Cordt (Groen) en schepen van Financiën Koen Paredaens (N-VA) stonden donderdagochtend samen met Zoerselse burgemeester Liesbeth Verstreken (N-VA) aan het gevaarlijk kruispunt op de N12 aan de Bethaniënlei in Sint-Antonius. Op die manier wilden ze niet alleen applaudisseren voor de fietsers, maar probeerden ook dit zwart punt onder de aandacht brengen.

Van links naar rechts: Olivier Rul (Open VLD), Marc De Cordt (Groen), burgemeester Liesbeth Verstreken (N-VA) en Koen Paredaens (N-VA).
RV/Zoersel Van links naar rechts: Olivier Rul (Open VLD), Marc De Cordt (Groen), burgemeester Liesbeth Verstreken (N-VA) en Koen Paredaens (N-VA).
Schepen voor Sport Olivier Rul (Open VLD) maakt een selfie.
RV/Zoersel Schepen voor Sport Olivier Rul (Open VLD) maakt een selfie.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.