Gemeente houdt inwoners met papieren brief op de hoogte van lokale coronamaatregelen

De gemeente Zoersel zal deze week iedere inwoner met een papieren brief op de hoogte brengen van de lokale coronamaatregelen.
Benoit De Freine De gemeente Zoersel zal deze week iedere inwoner met een papieren brief op de hoogte brengen van de lokale coronamaatregelen.
De gemeente Zoersel gaat haar inwoners voortaan ook met een brief op de hoogte brengen van de specifieke coronamaatregelen.

Door de coronacrisis draaien de communicatiekanalen van de gemeente Zoersel overuren, aangezien de afgelopen anderhalve week iedere dag federale maatregelen afgekondigd werden die vertaald moesten worden op lokaal niveau. Daarvan stelde de gemeente haar inwoners op de hoogte via de Facebookpagina, de digitale nieuwsbrief en de website. Om te vermijden dat sommige Zoerselaars geen weet hebben van onder meer de aangepaste dienstverlening, zal de gemeente deze week bij iedere inwoner van de gemeente een papieren nieuwsflits in de bus laten steken. Op die manier wordt iedereen op de hoogte gesteld van de lokale maatregelen naar aanleiding van de uitbraak van COVID-19.