Ereburger Goffa speelt ‘thuismatch’ met expo in kasteel

De bekende juwelenontwerpster en Zoerselse ereburger Daniëlle Goffa (66) stelt dezer dagen tentoon in Kasteelpark Hallehof in Halle. Voor Goffa is deze expositie om twee redenen bijzonder.

“Ten eerste woon ik praktisch om de hoek”, vertelt Goffa. “Ik speel dus een thuismatch. In het verleden stelde ik al ooit tentoon in Hallehof, maar sinds kort is het gebouw mooi gerenoveerd en dat maakt het extra leuk. In het kasteel werd onlangs onder meer een ontwerper van bruisjurken ondergebracht. Het was vanuit die hoek dat ik de vraag kreeg om bijpassende ringen te creëren voor enkele jurken. Een mooie uitdaging en meteen een tweede reden waarom deze tentoonstelling zo’n speciaal tintje heeft. Naast de trouwringen in kwestie toon ik trouwens nog een vijftigtal andere juwelen. Geïnteresseerden kunnen de juwelen achteraf aankopen.”

Goffa’s expo is op 3, 4, 10 en 11 november gratis te bezoeken tussen 11 en 18 uur. Overigens stellen ook schilderes Sylvia Reijbroek uit Weelde en beeldhouwer Johannes Sneijders uit Beerse dezer dagen tentoon in Hallehof.

Zoersels ereburger Daniëlle Goffa stelt onder andere trouwringen tentoon in kasteel Hallehof (foto Dirk Laenen).
Laenen Zoersels ereburger Daniëlle Goffa stelt onder andere trouwringen tentoon in kasteel Hallehof (foto Dirk Laenen).Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.