Babyspeciaalzaak ‘Baby-Lux’ sluit na 45 jaar de deuren

Uitbaatster Ria stopt na 45 jaar met haar winkel ‘Baby-Lux’ in Kapellei 24.
Klaas De Scheirder Uitbaatster Ria stopt na 45 jaar met haar winkel ‘Baby-Lux’ in Kapellei 24.
De winkel voor babyspullen ‘Baby-Lux’ houdt er na 45 jaar mee op. Dat kondigt uitbaatster Ria zelf aan op de website van haar winkel. Ze is al over de 65 en vindt dat het hoog tijd is om met pensioen te gaan. Sinds 15 maart is er een totale uitverkoop. Die zal lopen tot het einde van de zomervakantie van dit jaar.

Ria staat al decennialang - dag in, dag uit - in haar winkel Baby-Lux. Op haar twintigste opende ze die winkel omdat ze altijd al iets wilde doen wat met kinderen te maken had. In de eerste jaren deelde ze de winkel met haar ouders. Zij hadden een meubelzaak. Na verloop van tijd werd het omgetoverd tot Baby-Lux, een winkel met alleen maar babyspullen. Nu, na 45 jaar houdt het op voor uitbaatster Ria. “Ik mag eindelijk genieten van mijn pensioen.”

Tijdens de totale uitverkoop zijn er sterke kortingen bij en waardebons zijn zeker nog geldig tot het einde van de uitverkoop.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.