Schatteman uit Oostkamp bij de erotische valentijnsboxen.
Volledig scherm
PREMIUM
Schatteman uit Oostkamp bij de erotische valentijnsboxen. © Benny Proot

Zo maak je er toch een onvergetelijke valentijn van, met lekker eten en cadeautjes uit de buurt!

Een romantisch diner met alles erop en eraan in je favoriete restaurant op 14 februari zit er dit jaar niet in, maar dat wil gelukkig niet zeggen dat je de feestdag van de liefde zomaar voorbij moet laten gaan. Ook dicht bij jouw deur pakken heel wat culinaire adresjes dit jaar uit met afhaalmenu’s in een valentijnsjasje, soms zelfs met pikante extraatjes. Ook nog last-minute op zoek naar een origineel geschenkje? Ga dan zeker even doorheen onze tips uit jouw buurt!

  1. Protest tegen komst van 63 huizen in waterziek gebied neemt toe na beelden van overstromingen: “Dit kan je gewoon niet maken”
    Assebroek

    Protest tegen komst van 63 huizen in waterziek gebied neemt toe na beelden van overstro­min­gen: “Dit kan je gewoon niet maken”

    Tientallen buurtbewoners van het groene gebied tussen de Mispelaar een de Michel Van Hammestraat, vlak naast het natuurgebied Assebroekse Meersen, zijn nog maar eens in actie geschoten om het geplande bouwproject daar tegen te houden. De overstromingen in het zuiden en oosten van het land bewijzen volgens hen dat het project er niet mag komen. “Dit is een waterziek gebied, de gevolgen laten zich raden”, klinkt het.