15.000 euro voor vernieuwing speelplein Sportstraat

De gemeente koos voor houten speeltuigen.
Ronny De Coster De gemeente koos voor houten speeltuigen.
Een aannemer is in opdracht van de gemeente Zingem begonnen met de vernieuwing van het speelplein nabij het voetbalplein van SK Zingem aan de Sportstraat.

“Het gaat om de vervanging van speeltoestellen die niet meer aan de normen voldeden. In de plaats komen een ravijnbrug, behendigheidsparcours, een talenbos en twee multidoelen. Alles samen dus best wel iets avontuurlijks. De speelcombinatie is uitgevoerd in robiniahout”, vertelt de Zingemse jeugdschepen Gerrit Depaepe (Samen).

“Dit is het vierde en laatste speelterrein dat we vernieuwen: eerder kwamen er al nieuwe speeltuigen in de tuin van de gemeentelijke zaal De Griffel in Ouwegem en ook aan de Boterhoek en bij het voetbalterrein in Huise hebben we een nieuw speelplein aangelegd”, somt Depaepe op.

Het nieuwe speelplein aan de Sportstraat zal vermoedelijk volgende week klaar zijn. De gemeente betaalt er 15.000 euro voor
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.