Zij lieten al het leven in de dokken

STEVEN MBOYO Op 21 januari 2014 verdween Steven Mboyo na een nachtje uit in Café D'Anvers. Zijn laatste gms-signaal was aan het Bonapartedok. Hij werd weken later dood uit het water gehaald. (PLA/foto RV)

GLENN MANNAERTS Eind oktober 2014 dook Glenn Mannaerts (21) na een feestje in het Willemdok, maar botste met zijn hoofd tegen een loopbrug. Dat werd hem fataal. (PLA/foto RV)

RUDI D'HAMERS Op 10 maart 2013 was Rudi D'Hamers een nachtje op stap was geweest in De Kaai. Op 22 april werd hij aangetroffen in de Kattendijkdoksluis. (PLA/foto Van Campfort)

HODEI EGILUZ-DIAZ Op 18 oktober 2013 verdween de Baskische student Hodei Egiluz-Diaz. Hij werd pas jaren later teruggevonden aan het Kattendijkdok. (PLA/foto RV)

JOSÉ DE OLIVEIRA Op 27 september 2014 verdween José De Oliveira (40) in de omgeving van de Lange Brilstraat. Hij werd dood aangetroffen in het Willemdok. (PLA/foto RV)

KAREL ANDRIES Karel Andries (58) uit Deurne verdween op 3 december 2014. Vrienden vonden enkele dagen later zijn auto aan de Sloepenweg. (PLA/foto BELGA)

KRIS VAN CAMP In 2010 verdween Kris Van Camp (32), na een feestje in Café D'Anvers. Hij is aan de Rijnkaai in het water gesukkeld. (PLA/foto Lukas)

KOS
RV
Tineke Van Campfort
Kos
Kos
BELGA
Lukas