Vrouw vindt gsm op toiletten in Aldi en... vlucht er mee weg

BELGA
Een vrouwelijke klant van een Aldi-filiaal in Zemst riskeert 7 maanden cel voor diefstal. Ze ging aan de haal met de gsm van een werkneemster van de winkel. Ze had het toestel gevonden toen ze naar het toilet ging.

Stank voor dank is nog het meest van toepassing voor dit dossier. Een vrouw was eind 2018 inkopen aan het doen in de Aldi van Zemst toen ze plots ook figuurlijk een dringende boodschap moest doen. Het vriendelijke personeel wees haar de weg naar de toiletten. Daar zag ze een gsm liggen, maar in plaats van dit te melden aan het personeel, stak ze het toestel weg en vertrok ze. Even later merkte een werkneemster op dat ze haar gsm niet bij zich had. Ze belde meermaals het nummer en uiteindelijk nam de ondankbare klant op. Uiteindelijk spraken de twee af aan een nabijgelegen tankstation om het toestel terug te geven. 

Hoesje wou ze niet teruggeven

“In plaats van zich te excuseren voor de diefstal en de overlast gaf beklaagde enkel de gsm, maar weigerde het hoesje terug te geven. Hierop ontstond een discussie met het slachtoffer en diens vriend. Die laatste verloor zijn zelfbeheersing en deelde een kopstoot uit. “Hij heeft tegen de politie meteen toegegeven dat hij zijn zelfbeheersing had verloren. Geen excuses of tierlantijntjes. Chapeau”, aldus de procureur, die daarom de opschorting vorderde voor hem. De dievegge riskeert 7 maanden cel. Ze kwam niet opdagen naar de zitting. Uitspraak op 14 oktober. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anthony van der Borght

  Ik had het t'zelfde gedaan!!! Als je iets vind gelijk wat het is .. als je het terug geeft . Krijg je stank voor dank.

 • flip v.d. berg

  Van de mensen hun eigendom af blijven ! Wat niet van u is ,laat je liggen !

 • Vanessa Huysmans

  Vind ik maar net goed... daders moeten maar minder compassie krijgen in hun straf. En die kopstoot.. nou kan ik begrijpen.. zulke mensen hebben nog het lef ook. Lesje op de juiste plaats nah

 • Angelo Cabooter

  Haar vriend moet ook vervolgd worden wegens opzettelijke slagen en verwondingen!!