Sporthelden maken even plaats voor muzikaal talent in Sportimonium

Terwijl het Sportimonium normaal de plaats is voor sporthelden zoals Marieke Vervoort, is het vrijdagavond de beurt aan de muzikale talenten om het museum in te palmen.
Lukas Terwijl het Sportimonium normaal de plaats is voor sporthelden zoals Marieke Vervoort, is het vrijdagavond de beurt aan de muzikale talenten om het museum in te palmen.
In het Sport- en Olympisch museum Sportimonium in Hofstade moeten de sporthelden komende vrijdag uitzonderlijk plaats maken voor muzikale helden. In het museum krijgen muzikanten immers de kans om te proeven van een podium.

Wie graag een instrument bespeelt of van zingen houdt, maar geen podium heeft om op te treden, is vrijdagavond welkom in het Sportimonium. De muzikanten moeten zelf hun instrument meenemen en kunnen aansluiten of inpikken wanneer ze willen. De muzikale avond wordt om 19 uur geopend door Gust & Friends. Nadien is het aan de aanwezigen om hun muzikaal talent te etaleren. Wie liever langs de zijlijn wil meegenieten van de muziek, kan aan de gelegenheidsbar terecht voor een drankje.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.