Jean-Pierre Van Autrève nieuwe voorzitter sp.a

Het nieuwe bestuur van sp.a werd tijdens de algemene vergadering verkozen.
Lukas Het nieuwe bestuur van sp.a werd tijdens de algemene vergadering verkozen.

De Zemstse sp.a-afdeling heeft een nieuw bestuur verkozen. De socialisten zitten sinds de jaarwisseling opnieuw in de meerderheid, nadat ze zes jaar oppositie moesten voeren. Jean-Pierre Van Autrève is de nieuwe voorzitter.

Nieuwkomer in de politiek is Mimoun Mokhtar en hij wordt meteen politiek secretaris van sp.a. Uittredend gemeenteraadslid Linda De Coster is ondervoorzitter, Bart Bollyn bestuurslid. Yves Verschaeren en Lilith Roggemans blijven op post als secretaris en penningmeester. Met Tim Borteel beschikken de socialisten de komende zes jaar ook over een schepen.

Tijdens de algemene vergadering waarbij het nieuwe bestuur verkozen werd, keurden de leden ook het bestuursakkoord unaniem goed.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.