Familiedrama Zemst: moeder (91) stierf natuurlijke dood

Woning verzegeld in de Heidestraat in Zemst
Dieter Nijs Woning verzegeld in de Heidestraat in Zemst
De 91-jarige weduwe die zaterdag 21 december samen met haar zoon dood werd aangetroffen in hun woning in de Heidestraat, is volgens de resultaten van de autopsie, die maandag plaatsvond, aan een natuurlijke dood gestorven. Dat bevestigt het parket van Halle-Vilvoorde.

In de Heidestraat in het Vlaams-Brabantse Weerde bij Zemst trof de politie zaterdag twee doden in een woning aan, nadat een bezorgde overbuurvrouw geen beweging opmerkte aan de woning. Het ging daarbij om een moeder (91) en haar zoon (58). De moeder stierf enkele dagen voor de ontdekking aan een natuurlijke dood. De vrouw werd aangetroffen in haar zetel, ingestopt onder een deken tot aan haar middel. Haar lichaam was op dat moment al in verre staat van ontbinding. 

Haar zoon, de 58-jarige Walter Teughels, kon de dood van z’n moeder niet verkroppen en pleegde zelfmoord.

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.