Drie nieuwe laadpalen op komst

Oplaadpunt voor elektrische wagens in Holsbeek
Vertommen Oplaadpunt voor elektrische wagens in Holsbeek

Fluvius gaat de komende maanden nog drie extra laadpalen voor elektrische wagens in Zemst plaatsen. Tegen 2020 moeten er zes laadpalen komen. De eerste drie exemplaren werden een tijdje geleden al geplaatst. Zo kunnen elektrische wagens nu al opgeladen worden aan gemeenschapscentrum De Melkerij, het Ontmoetingscentrum in Hofstade en in de Waterleestweg in Eppegem. De gemeente financiert enkel de twee parkeervakken per laadpaal. In het najaar komt er al zeker een paal ter hoogte van gemeenteschool De Pimpernel in Laar. Voor 2020 worden nog twee locaties gezocht. Fluvius onderzoekt nu de haalbaarheid van een aantal keuzes van het bestuur: de parkings van het gemeentehuis en het sportcomplex in de Driesstraat zijn de eerstvolgende prioriteiten.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Sjonny Martero

    In Knokke-Heist. Splinternieuwe ondergrondse garages. Elektriciteit niet aangepast voor opladen wagen wegens elektriciteitsmaatschappij er niet klaar voor. Dit is de realiteit beste Tommelein en co. De roepers eerste klas. Ik rij verder met mijn nieuwe diesel dat minder vervuild dan een benzine. Dat is ook realiteit.

  • Hugo Casteels

    er staan ook laadpalen aan de Brico