Zaterdag Brugfuif: “Burgemeester tapt eerste pint en elke keer de brug draait 2 + 1 gratis”

Mogelijk gaat Vlaanderen de brugklappen van Zelzatebrug toch vervangen.
Kristof Vereecke Mogelijk gaat Vlaanderen de brugklappen van Zelzatebrug toch vervangen.
Morgen wordt er opnieuw gefuifd onder het viaduct van de brug van Zelzate. De Zelzaatse Chirojongens van Chiro Brug organiseren er hun jaarlijkse brugfuif.

Is er een meer unieke plek om te fuiven dan het viaduct van Zelzatebrug? Volgens de Zelzaatse Chirojongens luidt het antwoord al enkele jaren volmondig ‘neen’. Zaterdag organiseren ze voor de derde keer hun veelbesproken ‘Brugfuif’. Ook dit jaar belooft het de moeite te worden. Met Sizzle le Sauvage hebben ze opnieuw een grote naam te pakken. Maar ook dj’s Seghers, Targa en Jon Paso beloven het beste. “Nergens anders dan onder het viaduct van de Kanaalstraat krijg je dat unieke rave-gevoel”, verzekeren de Chirojongens. Maar daar blijft het niet bij. Zo beloofde burgemeester Brent Meuleman (sp.a) al de eerste pint te komen tappen. Bovendien lanceren de Chirojongens een speciale actie. “Telkens de brug draait is het 2 + 1 gratis.”

Tickets kosten 6 euro in voorverkoop en 8 euro aan de kassa. De fuif begint rond 22 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.