Wandelen met de Kerstman op De Katte

Feestcomité organiseert gezellige kerstwandeling

Op 26 december organiseren ze een kerstwandeling op De Katte.
Kristof Vereecke Op 26 december organiseren ze een kerstwandeling op De Katte.
Wie op 26 december nog op zoek is naar een gezellige en gezonde avondactiviteit moet op De Katte zijn. Daar organiseert het plaatselijke feestcomité een kerstwandeling onder begeleiding van de Kerstman.

De wandeling is ongeveer 8 kilometer lang en start om 18 uur aan Ad Rem-keukens op de Assenedesteenweg. Onderweg is er ongeveer halfweg een stop voorzien. Deelnamen is volledig gratis. Uiteraard zal er katerbier te koop zijn. De opbrengst gaat voor een groot stuk naar nieuwe outfits voor de Katse reuzen Felix ‘de rosse kater’, Mina ‘het zwarte katinnetje’, ‘Pierken’ en Minoe-Diederick. De vier reuzen vormen al sinds jaar en dag het gezicht van de bekende Katse reuzenstoet die elk jaar tijdens de eerste zondag van augustus wordt georganiseerd. Twee jaar geleden werd de binnenstructuur van de reuzen vervangen, nu wil het feestcomité ook nieuwe outfits voor de Felix, Mina, Pierken en Minoe.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.