Veiling trouwfoto stopgezet, nu feesten voor de beesten

Jonas (links) en zijn vrienden Ennio en Tasia feesten een weekendje in de zandbak van het gemeentepark.
Foto Vereecke Jonas (links) en zijn vrienden Ennio en Tasia feesten een weekendje in de zandbak van het gemeentepark.
Nu de veiling van zijn trouwfoto stopgezet is, verwacht Blind Getrouwd-gezicht Jonas Wielandt veel van Beachtown, een beachsportfestival dat hij met vrienden organiseert in de zandbak van het gemeentepark. De opbrengst gaat naar plaatselijke en diervriendelijke projecten.

"Geld inzamelen en aandacht vragen voor natuurprojecten kan ook door leuke activiteiten en evenementen te organiseren", zegt Jonas Wielandt, onlangs nog één van de gezichten van het VTM-programma Blind Getrouwd. Samen met zijn vrienden Ennio De Moor en Tasia Pleune organiseert hij komend weekend het event Beachtown. Drie dagen lang toveren ze de zandbak om tot een beachfestival. Vrijdag openen ze er met een cocktailbar en dj-sets, op zaterdag is er een beachvolleytornooi, Groove Industry Open Air en een optreden van La Folie Jolie. Op zondag sluiten ze af met beachtennis, beachpetanque en een pak randanimatie,....


"En dat allemaal met één doel: geld inzamelen voor 'Give it Back', de vereniging waarmee ik natuurprojecten steun. Zo hopen we bijvoorbeeld genoeg centen op te halen om een supergrote bloembollenactie te organiseren in Zelzate. Op die manier willen we de bijenpopulatie steunen. Daarnaast steunen we ook een lokaal animalshelter, een dierenasiel,.... Eigenlijk gaan we een heel weekend feesten voor de beesten."

Reacties

Dat Jonas en zijn vrienden veel over hebben voor hun goede doel, moet duidelijk zijn. Zo probeerde hij vorige week nog de trouwfoto van zijn Blind Getrouwd-avontuur te veilen voor het goede doel via een veilingsite. "Uiteindelijk hebben we besloten de veiling offline te halen omdat we te veel gemengde reacties kregen", zegt Jonas Wielandt. Wie komend weekend wil feesten voor de beesten weet alvast waar naar toe. Meer info via www.beachtown.weebly.com (KVZ)