Vandalen vernielen geparkeerde wagen in Zelzate

De auto van Elisabeth werd vernield door vandalen.
RV De auto van Elisabeth werd vernield door vandalen.
Vandalen hebben afgelopen weekend de Volkswagen Golf van Elisabeth V. vernield op het Hoogbouwplein. Dat ontdekte ze maandagavond. “Niemand wordt hier beter van. Zelzate is beter dan dit", zegt ze.

De auto stond aan de ingang van de werken richting het Groenplein. Daar vond Elisabeth hem maandagavond terug in erbarmelijke staat. “De voorruit is volledig kapot geslagen, aan de rechterzijde van de wagen zijn er verschillende krassen. Mijn tankinlaat is ook open geforceerd, en daar hebben ze zelfs sigarettenpeuken in gegooid.” 

Ze hoopt de daders te vinden, “Vermoedelijk is de schade aangericht in de nacht van zaterdag op zondag. Alle info is welkom, Zelzate is beter dan dit”, zegt ze. “Er zouden ook beelden gecirculeerd hebben op de sociale media van de vandalen.” Elisabeth blijkt niet de enige te zijn die te maken had met vandalen. Meerdere buurtbewoners reageerden op de oproep met hun eigen verhaal, auto’s die beschadigd zijn of andere schadegevallen.

 Wie tips of informatie heeft, kan altijd terecht bij de lokale politie van politiezone Puyenbroeck via het nummer 09/310.33.00 of via deze link.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.