The Yellowbrothers keren terug naar De Katte

Café De Zwarte Kat voortaan vaste uitvalsbasis van Lokeren-fanclub

Lokeren-fanclub The Yellowbrothers keert terug naar De Katte.
Foto KVZ Lokeren-fanclub The Yellowbrothers keert terug naar De Katte.
Na een paar jaar afwezigheid keren The Yellowbrothers, de befaamde Sporting Lokeren-supportersclub, terug naar De Katte. Zo zal café De Zwarte Kat, samen met Le Bon Vivant in Wachtebeke, voortaan ook dienst doen als supporterslokaal en opstapplaats.

Vrijdagavond vertrekken ze er een eerste keer met een volle bus richting Beerschot. “Meteen met een volle bus van zestig man”, zegt Jan Coppens van The Yellowbrothers. Ook in Wachtebeke legt cafébaas Djamal Buysse van Le Bon Vivant nog eens een extra bus in voor 50 man. “Het uitvak zal vol zitten”, zegt Coppens. 

Sporting Lokeren start dit seizoen in 1B. Maar dat is aan het enthousiasme van de fans zeker niet te merken. “Lokeren leeft opnieuw op. Dat merk je aan alles. Hopelijk kunnen we vrijdag de drie punten mee terug brengen naar Katte Kermis. Dan wordt het een ongelofelijk feestje! Lokerse Feesten op De Katte!”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.