Sint-Laurens versterkt directieteam met pedagogisch directeur Lieve Hemelaer

Lieve Hemelaer is de nieuwe pedagogisch directeur bij Sint-Laurens.
Kristof Vereecke Lieve Hemelaer is de nieuwe pedagogisch directeur bij Sint-Laurens.
Sint-Laurens Secundair Onderwijs Zelzate-Wachtebeke beschikt met Lieve Hemelaer sinds vandaag over een nieuwe pedagogisch directeur.

“Lieve zal samen met de leerlingenbegeleiding en de leerkrachten zorgen voor de begeleiding van leerlingen tijdens hun schooltraject zodat ze hun talenten voluit kunnen ontplooien”, klinkt het in een officiële persmededeling van de school. “Ze zal helpen bij het ondersteunen van het schoolbeleid en het uitwerken van het opvoedingsplan van de Broeders van Liefde.”

Lieve Hemelaer studeerde af als maatschappelijk assistent en criminologe. Ze volgde ook de lerarenopleiding. Haar ervaringen situeren zich in de justitiële sector en de bijzondere jeugdzorg. Ze werkte twaalf jaar als leerkracht gedragswetenschappen. “Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn ervaringen, samen met alle collega’s en leerlingen, op weg te gaan om de school verder uit te bouwen en er een aangename leer- en werksfeer te creëren”, zegt ze.

Samen met algemeen directeur Gert Naessens en technische directeur Eric Van Gught vormt zij het nieuwe directieteam. “Zij zijn klaar voor de vele onderwijsvernieuwingen en willen zich met veel enthousiasme op lange termijn inzetten voor blijvend kwalitatief onderwijs in Zelzate en Wachtebeke”, klinkt het nog bij Sint-Laurens.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.