Ook Zelzate vult putten in zijbermen Poeldijkstraat op

Bermen liggen vandaag vol diepe putten

De Poeldijkstraat tussen Zelzate en Assenede.
Kristof Vereecke De Poeldijkstraat tussen Zelzate en Assenede.
Na Assenede gaat ook de gemeente Zelzate de bermen van de Poeldijkstraat aanpakken. “Door het afsluiten van de Westkade in Sas van Gent wordt deze weg veel intensiever gebruikt en dringen ingrepen aan de infrastructuur zich op”, zegt schepen van openbare werken Luc Van Waesberghe (sp.a).

Vandaag liggen langsheen het volledige traject van de Poeldijkstraat verschillende diepe putten. Dat zorgt voor gevaarlijke situaties en leverde heel wat automobilisten al een klapband op. De gemeente Assenede gaf eerder een aannemer de opdracht de putten te vullen. Ook Zelzate volgt nu dat goede voorbeeld. De bermen naast de smalle rijweg worden afgegraven, opgevuld en uiteindelijk aangetrild met een zware wals.  

“Momenteel is een aannemer nog bezig met de werken op het grondgebied van Assenede, aansluitend wordt ook het Zelzaats gedeelte afgewerkt”, laat Zelzaats schepen van openbare werken Luc Van Waesberghe weten. 

Als de weersomstandigheden het toelaten, moeten de werken in de loop van volgende week afgerond kunnen worden. De werken op het grondgebied van Zelzate beslaan ongeveer 700 meter en worden geraamd op 2.800 euro.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.