Ondertussen op het internet: Zelzate blijkt
al verbroederd met Pyongyang

En de verhuiswagens voor Bruggeman staan al klaar

Zelzate blijkt plots verbroederd met het Noord-Koreaanse Pyongyang.
Bron: Facebook Zelzate blijkt plots verbroederd met het Noord-Koreaanse Pyongyang.
De verhuiswagens staan al voor het gemeentehuis. Een verwijzing naar de uitspraak van huidig burgemeester Frank Bruggeman (VLD-SD) dat hij zou verhuizen als de PVDA aan de macht kwam.
Facebook De verhuiswagens staan al voor het gemeentehuis. Een verwijzing naar de uitspraak van huidig burgemeester Frank Bruggeman (VLD-SD) dat hij zou verhuizen als de PVDA aan de macht kwam.
Het gaat er de laatste dagen soms hard aan toe op Facebook en Twitter. Voor- en tegenstanders van de nieuwe linkse coalitie steken hard van leer. Maar er mag gelukkig ook nog gelachen worden.

Zo  gaat het er ook vaak bijzonder ‘geestig’ aan toe op het internet. De Zelzatenaar is creatief als het op de politieke situatie in zijn gemeente aankomt. Zoveel is duidelijk. Zo maakten enkele voorstanders van de nieuwe extreemlinkse coalitie het Facebook-evenement ‘Verhuizen met Frank’ aan. Een verwijzing naar de uitspraken van huidig burgemeester Frank Bruggeman (VLD-SD) dat hij zou verhuizen als de PVDA aan de macht kwam. Maar ook de supporters van Bruggeman laten zich zeker niet onbetuigd. Zij halen met dezelfde glimlach figuren als Mao Zedong, Marx, Lenin, Stalin en Che Guevara naar de Grote Markt in Zelzate. Zelfs Kim Yong Un parkeert er zijn tank. Anderen zoeken het dan weer bij de Lion King. Oordeelt u vooral zelf.

De Kameraden trekken naar Zelzate
Bron: Facebook De Kameraden trekken naar Zelzate
Ook de Lion King biedt inspiratie
Bron: Facebook Ook de Lion King biedt inspiratieReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.