Neõ vervolledigt viergeslacht

Het viergeslacht Van Hyfte.
RV Het viergeslacht Van Hyfte.
Kerstmis betekent familie en dus kwam ook de familie Van Hyfte samen om te vieren. Met de geboorte van de kleine Neõ hadden ze daar bovendien een extra reden om te klinken. 

Zo  vormt Neõ samen met zijn papa Tijs (28), grootvader Antoine (66) en overgrootvader Gerard (95) een uniek viergeslacht. De familie Van Hyfte is zeker geen onbekende in de regio rond het Meetjesland. Zo is grootvader Antoine al heel zijn leven actief bij AS Rieme en  laat hij zich ook niet onbetuigd in het fietsmilieu. Ook Tijs is een graag geziene gast op tal van evenementen waar hij vaak mee in de organisatie zit. Overgrootvader Gerard vertelt dan weer erg smakelijk. “Vooral over de oorlogsjaren, maar met Neõ heeft hij vast en zeker iets nieuws om over te vertellen”, knipoogt een fiere papa Tijs. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.