Luminus wil twee windmolens bouwen op terreinen Jan De Nul

Plannen zijn maandag te zien in hotel-restaurant ‘Den Hof’

Luminus wil twee windmolens bouwen op terreinen Jan De Nul.
Photo News Luminus wil twee windmolens bouwen op terreinen Jan De Nul.
EDF Luminis Wind Together wil twee nieuwe windturbines bouwen op de terreinen van Jan De Nul langs het kanaal Gent-Terneuzen in Zelzate. Momenteel loopt er een openbaar onderzoek.

Om burgers de kans te geven kennis te maken met het project op de Karnemelksite organiseert het bedrijf maandag 3 december een presentatiedag in hotel-restaurant Den Hof in Zelzate. Tussen 14 en 22 uur kunnen burgers er de nieuwe plannen bekijken en eventuele vragen stellen aan de initiatiefnemers. De twee nieuwe windturbines hebben een hoogte van 200 meter en zouden zo’n 3.500 gezinnen van groene stroom moeten voorzien. Burgers kunnen ook zelf participeren in het project. Ook daarvoor kan je maandag terecht in Den Hof.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.